Összekeverjük a vajat, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a tojásokat és a tejet. Hozzáforgatjuk a durvára vágott pisztácia és a kimagozott cseresznye 3/4-ét. A tésztamasszát sütőpapírral bélelt vekniformába simítjuk. Megszórjuk a megmaradt pisztáciával és cseresznyével, valamint a durvára tört kockacukorral, kissébelenyomkodjuk ezeket a tésztába.
190 fokra előmelegített sütő középső részén 35-45 percig sütjük. Akkor jó, ha a sütemény kissé megemelkedett és szép aranyszínű. Ezután kivesszük, kiszedjük a formából, és sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni.15 darabra vágjuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.