A lisztbe belemorzsoljuk az élesztőt, majd a margarint hozzádaraboljuk, megsózzuk, és fokozatosan beleöntjük a tejet. Az egészet alaposan összegyúrjuk.
Félretesszük a tésztát, amíg előkészítjük a feltéthez valókat (pl. paradicsom, kukorica, sajt, sonka…).
Sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk a tésztát (nem nyújtjuk), pizzakrémmel megkenjük, rátesszük a feltéteket, végül rászórjuk a sajtot, és betesszük az előmelegített sütőbe. Ha megpirult a sajt a tetején, akkor készen van.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.