A meleg vizet egy tálba öntjük, majd feloldjuk benne az élesztőt és a cukrot. Hozzáadunk 2 bögre lisztet, az élesztős vizet, az étolajat és a sót.
Az egészet összekeverjük, majd hozzáadjuk a maradék lisztet, kézzel meggyúrjuk, és 5 percig pihentetjük.
Ha letelt az 5 perc, a tésztát kettészedjük, és vékony körré nyújtjuk mindkét felét.
Egy tepsi hátlapját, vagy egy sütőlemezt leterítünk sütőpapírral, ráhelyezzük az első pizzát, megrakjuk ízlés szerinti feltétekkel, és a 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.