A szokott módon palacsintát készítünk a lisztből, tejből, a tojásokból és 6 evőkanál olajból.
A paradicsomot egy percre lobogó vízbe dobjuk, majd leszűrjük, és lehúzzuk a héját. Apróra vágjuk, és a maradék olajon feltesszük párolni. Kimagozzuk az olajbogyókat, felaprítjuk, és a paradicsomszószhoz adjuk. Fűszerezzük petrezselyemmel és tárkonnyal, sózzuk, borsozzuk.
Amikor a szósz már sűrűnek mondható, töltsük meg vele a palacsintákat. Néhány percre tegyük sütőbe, és azonnal tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.