A darált húsos palacsinta elkészítéséhez a vöröshagymát apróra vágjuk, majd az olajon megdinszteljük.
Hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig sütjük, majd a tűzről levéve megszúrjuk pirospaprikával. Beletesszük a szeletekre vágott paprikát és a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, kevés vízzel felöntjük és puhára főzzük.
A palacsinta hozzávalóit összekeverjük egy tálban, majd pár percig pihentetjük.
Az első palacsinta sütése előtt a forró serpenyőbe egy kevés olajat öntünk (a következő palacsintáknál erre már nincs szükség, maximálisan elegendő, ami kisül a tésztából).
A palacsintákat egyenként kisütjük, majd megtöltjük a darált húsos töltelékkel. Önmagában is finom, de tejfölt is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.