A burgonyát megtisztítjuk-megkapargatjuk, megmossuk, négybe vágjuk, és enyhén sós, forró vízben 5 percig előfőzzük. Leszűrjük, tálcára szétterítjük, szikkadni hagyjuk.
A spárgát megtisztítjuk, sós, forró vízben 2 percig szintén előfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
A paradicsomot megmossuk, félbevágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A kakukkfüvet leöblítjük, a leveleket finomra vágjuk.
A krumplit, a spárgát és a paradicsomot az olajjal kikent hőálló tálba terítjük. A tejszínt a tojásokkal kikeverjük, sóval, őrölt borssal és a kakukkfűvel fűszerezzük, és a zöldségekre öntjük. A kecskesajtot feldaraboljuk, a kaprit lecsepegtetjük, a zöldségekre szórjuk, és180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Frissen, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.