Az újkrumplit megtisztítjuk, és egy kevés sós vízben megfőzzük. A gombát és a paprikát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Az olajat felforrósítjuk, morzsásra pirítjuk benne a darált húst. Sóval, borssal ízesítjük, majd belekeverjük a gombát, a paprikát, és 3-4 perc alatt összepirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, és még 2-3 percig kevergetve pirítjuk.
A krumplit leszűrjük, átforgatjuk a vajon, majd lazán a zöldséges húshoz keverjük. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk, a kész ételre szórjuk. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.