A tojást a margarinnal, porcukorral habosra keverjük. A lisztet összekeverjük a kakaóporral, a szódabikarbónával, a sütőporral és a sóval, majd a masszához adjuk és tésztává gyúrjuk.
A tésztát kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk és 160 fokon 7-8 perc alatt megsütjük. Ne legyen kemény, inkább puha. Ahogy hűl, úgy keményedik is a tésztánk.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, pudinggal, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a folyékony tejszínt. A kekszeket megtöltjük a krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.