A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a liszttel, a sóval, a feldarabolt vajjal és a tejföllel összegyúrjuk. Az omlós tésztát letakarva, kb. 1 órára hűvös helyre tesszük.
A tésztát kevés liszttel meghintett deszkán, kb. 2 mm vastagságú lappá nyújtjuk, majd lisztbe mártott formákkal, 50 db, kb. 4 cm átmérőjű csillagot szúrunk ki belőle, és két, sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük.
A tojásfehérjét a gyümölcscukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a kakaóporral és a fűszerekkel elvegyített darált mogyorót, majd a masszát csillagcsöves nyomózsákba töltjük. Mindegyik tésztacsillag közepére kis halmot nyomunk.
A tepsiket, egymás után, 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és a fűszeres csillagokat kb. 18 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.