A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd a sárgáját egyenként hozzáadva kikeverjük. A tészta többi hozzávalóját is belekeverjük, és egy sütőpapírral kibélelt, közepes méretű tepsibe simítjuk. 180 fokon 20-30 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Ha langyosra hűlt, konyharuhára borítjuk, és feltekerjük.
A babapiskótát meleg tejbe áztatjuk, hozzáadjuk a töltelék többi hozzávalóját is, és elkeverjük. Ha kihűlt, a piskótára kenjük, és feltekerjük.
A pudingport 1 dl tejjel elkeverjük, az olvasztott margarint a maradék tejjel felforraljuk. Belekeverjük a pudingot és a cukrot, felfőzzük, majd langyosra hűtjük. Bevonjuk vele a piskótát, megszórjuk kókuszreszelékkel, és a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.