A szeletelt mandulát egy teflonserpenyőbe tesszük, majd állandó kevergetés mellett néhány perc alatt világos színűre pirítjuk. Rögtön egy tányérba öntjük, lehűtjük, majd összemorzsoljuk.
Egy fém tálba tördeljük a csokoládét, hozzáadjuk a sűrített tejet, és vízgőz felett felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a mandulát, és alaposan összekeverjük. Kb. 30 percre a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Az ostyalapot kézzel alaposan összemorzsoljuk, és egy tálcára tesszük.
A hűtőből kivesszük a csokoládés masszát, és kisebb golyókat formázzunk belőle, majd meghempergetjük az ostyában, és kb. 30 percre a fagyasztóba tesszük, hogy lehűljön és megkeményedjen. A maradék fehér csokoládét egy fém tálba tördeljük, és vízgőz felett felolvasztjuk. A kókuszreszeléket egy tálcára öntjük.
Kivesszük a fagyasztóból a golyókat, majd egyesével a csokoládéba, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tálcára tesszük, majd a hűtőbe tesszük, hogy teljesen megdermedjen. Az elkészült golyókat bonbonpapírba tesszük, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.