Megmossuk és sós vízben héjában megfőzzük a burgonyát. Megfőzzük a tojásokat is, közben pedig felszeleteljük a kolbászt és vékonyra vágjuk a szalonnát.
Mikor megfőtt a burgonya és a tojás, mindkettőt megpucoljuk és vékony karikára vágjuk.
Mázas cserépedény aljára szalonnaszeleteket rakunk és elkezdjük a rétegezést: burgonya, pici só, kolbászkarikák, tojás karikák, pici só és bőséges tejföl. Ezt addig folytatjuk míg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére burgonya kerüljön és azt is jól meglocsoljuk tejföllel, majd bőségesen megszórjuk sajttal. Tehetünk a tetejére egy kis szalonnát és így garantáltan nem lesz száraz a rakott burgonya.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.