A spagettit forró, sós vízben al dentére főzzük a csomagoláson található útmutató szerint. Kevés olajat is csepegetünk a vízbe.
Közben 1 evőkanálnyi olajon megpirítjuk az apróra vágott húsos szalonnát, hozzáadjuk a fehérbort, és puhára pároljuk. Amikor a bor már majdnem teljesen elfőtt, elhabarjuk a tojást 10 dkg reszelt parmezánnal, megszórjuk kevés reszelt szerecsendióval, és összekeverjük a tűzről lehúzott szalonnával.
Ezzel a mártással keverjük össze leszűrt megfőtt, lecsepegtetett spagettit. Tűzálló tálba tesszük, a tetejét meghintjük a megmaradt reszelt sajttal, és a sütőben éppen csak átmelegítjük, hogy a sajt megolvadjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.