A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a kakaóporral és a sóval. A vajat habosra keverjük a kétféle cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgáját. Apránként hozzáadjuk a lisztes keveréket a cukros maszszához, és összedolgozzuk. A tésztát folpakba csomgoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük.
A töltelékhez az áttört túrót összekeverjük a kétféle cukorral és 3 db tojássárgájával. 4 db tojásfehérjét kemény habbá verünk 1 csipet sóval, majd ezt is a túrós masszába forgatjuk.
Egy hőálló tálat vagy egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. Kivesszük a tésztát a hűtőből, két részre osztjuk, és a felét az előkészített formába reszeljük. Kissé lenyomkodjuk, majd rásimítjuk a túrós tölteléket.
A másik tésztadarabot is lereszeljük, egyenletesen elosztjuk a túrón. A süteményt készre sütjük a 170 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.