A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és a kész masszát két részre osztjuk. Az egyik tésztából 12 db kisebb gombócot formázunk, és az étolajjal kikent muffintepsi mélyedések aljába nyomkodjuk. A másik cipót egy folpackba csomagolva betesszük a fagyasztóba legalább fél órára, hogy könnyen reszelhessük.
A tojás sárgákat a cukrokkal habosra keverjük, hozzákeverjük a túrót, a pudingport beleszórjuk és tovább keverjük, majd beleforgatjuk a keményre vert tojáshabot is, majd a muffinformában várakozó tésztára kanalazzuk.
Elővesszük a másik, lehűtött cipót, és egy nagylyukú sajtreszelő segítségével ráreszeljük a krémre a tésztát, majd 180 fokra melegített sütőben, 25 -30 percig sütjük. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.