A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Kibélelünk egy tepsit sütőpapírral.
Kiterítjük a réteslapokat a munkafelültre.
Felvágjuk 9 részre a nagy tésztát. A négyszögeket megkenjük vajjal, ráteszünk egy hosszúkás brie sajt szeletet, ezt megkenjük egy kevés áfonyalekvárral, majd megszórjuk a mandulával.
Óvatosan feltekerjük a sajttal töltött réteslapocskákat, és csavarunk a két végén, mintha szaloncukor lenne.
Megkenjük a felvert tojással, majd megszórjuk a szezámmaggal.
Betoljuk az előmelegített sütőbe, és 10-15 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón is, hogyan készülnek a réteslapba csomagolt sajtfalatok:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.