A hagymát és a sárgarépát megpucoljuk. A hagymát kockára vágjuk, a répát felkarikázzuk. A felhevített kókuszzsíron megdinszteljük a hagymát, és megszórjuk egy csipet sóval.
Ezután hozzáadjuk a megtisztított csirkecombot és -szárnyat, kissé megpároljuk, majd a karikára vágott sárgarépát is a húshoz adjuk, és együtt pároljuk tovább. Amikor már majdnem zsírjára sül, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sóval és borssal ízesítjük, majd belerakjuk a paprikákat és a paradicsomot. Lefedjük, és lassú tűzön főzzük.
A rizst átöblítjük, majd amikor a csirke már majdnem megfőtt, beleszórjuk az edénybe, és jól elkeverjük. Fogkeményre főzzük, nem teljesen puhára, közben pótoljuk a vizet. Amikor elkészült, lefedve állni hagyjuk, hogy a rizsszemek megdagadjanak. Melegen tálaljuk.
Megjegyzés
A rizses csirkével nagyon jól harmonizál a sárgarépa.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.