A megmosott burgonyát héjastul megfőzzük, majd meghámozzuk.
Hosszában félbeszeljük a krumpliszemeket, evőkanállal kikanalazzuk a belsejüket, felaprítjuk azt, és tálba szórjuk. Hozzádjuk a felkarikázott zöldhagymát, a felcsíkozott paradicsomot és paprikás szalámit, megsózzuk, megborsozzuk, végül az egészet összeforgatjuk.
A kivájt burgonyákat megsózzuk, megborsozzuk, és megpirítjuk őket a felforrósított olajon. Azután mindet tepsibe tesszük, megtöltjük a szalámis keverékkel, és a 180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt ropogósra sütjük. Forrón tálaljuk. Friss salátát kínálhatunk hozzá. Egy-egy petrezselyemlevéllel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.