Az élesztőt a langyos vízben elkeverjük. A liszt közepébe mélyedést fúrunk, beleöntjük az élesztős vizet és a sót. Robotgépben dagasztófejjel összegyúrjuk (a tészta először ragacsos lesz, de végül pizzatészta állaga lesz). A tésztát letakarjuk egy tiszta konyharuhával, és meleg helyen 1 órát kelesztjük.
Pihentetés után átgyúrjuk, majd 4 részre osztjuk, kinyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Megkenjük sűrített paradicsommal, megsózzuk, megszórjuk oregánóval és bazsalikommal. Rátesszük a szalámit és a reszelt sajtot, majd néhány levél medvehagymát és bazsalikomot és néhány karika csípős paprikát.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Mi általában vékony tésztásat készítünk, erős paprikakarikákkal, medvehagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.