A pizzatészta hozzávalóit összedolgozzuk 3 dl meleg vízzel. Letakarjuk, és meleg helyen 2-3 órát kelesztjük.
A fokhagymát összezúzzuk. Az olajat felforrósítjuk és üvegesre sütjük benne a hagymakockákat. Belekeverjük a fokhagymát és a cukrot, végül a paradicsomot és az oregánót. Felforraljuk, majd 5 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
A tésztát 4 részre osztjuk, és kör alakúra nyújtjuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és belehelyezzük a 4 tésztalapot. Megkenjük a paradicsomos mártással, elosztjuk rajtuk a szalámit, az olajbogyót, végül pedig a mozzarellát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.