A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, elfelezzük, és olívaolaj, só, reszelt fokhagyma, reszelt gyömbér és szójaszósz keverékéből készített pácba tesszük 1 órára. Lefedjük és hűtőbe tesszük.
A salátához az uborkát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, a paradicsomot és a paprikát is, az újhagymát felkarikázzuk. Az egészet egy tálba öntjük, megsózzuk, és állni hagyjuk. Fél óra múlva leöntjük rólaa levét, ésmeglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel, végül ecetes- cukros salátalevet öntünk rá, ésmeghintjük oregánóval.
A rostsütőre nagyon kevés olajat kenünk, és a hússzeleteket magas hőmérsékleten, nem mozgatva, csak megfordítva, mindkét oldalát megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.