A Sacher torta elkészítéséhez a vajat kikeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a felolvasztott csokoládét, és azzal is elkeverjük. Ezután hozzáadjuk egyenként a tojások sárgáját, és azokkal is jól kikeverjük. Végül óvatosan, apránként hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Ezután a tojásfehérjét a cukorral és vaníliás cukorral kemény habbá verjük, és óvatos mozdulatokkal a csokis masszához keverjük.
Sütőpapírral bélelt, 26 cm-es tortaformába öntük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
Amikor kihűlt a piskóta, kettévágjuk, meglocsoljuk a felforralt baracklekvárral, a tetejét és oldalát is bekenjük. Megvárjuk, amíg a tészta jól beszívja a lekvárt, végül leöntjük olvasztott csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.