Az átszitált lisztet összekeverjük a sóval és az őrölt köménnyel. Hozzámorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a lereszelt sajtot, és összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk.
Ezután a tésztát enyhén lisztes felületen kb. 1/2 cm vastagságúra nyújtjuk, megkenjünk a tojásfehérjével, és derelyevágóval kb. 4x4 cm-es négyzetekre szabjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, majd a tetejét megszórjuk sajttal és egész köménymaggal. 200 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.