A női szeszély elkészítéséhez a tojásokat szétválasztjuk. A tojássárgáját összedolgozzuk a cukor felével és a vajjal, majd hozzászitáljuk a lisztet és a sütőport.
Egy kivajazott tepsibe simítjuk a tésztát, és 170 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
A süteménylapot kivesszük a sütőből, még forrón megkenjük a baracklekvárral, majd elsimítjuk rajta a tojásfehérjehabot, és visszatesszük a sütőbe. Nagyjából még 10 percig sütjük, amíg a fehérje kissé megpirul.
Kivesszük a süteményt a sütőből, és hagyjuk kihűlni. Kockákra vágva kínáljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a női szeszély
Megjegyzés
Az egyik legkülönlegesebb sütemény a női szeszély. A híre ellenére nem nehéz elkészíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.