A sajtos krumpligombóc elkészítéséhez a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és puhára főzzük sós vízben. Leszűrjük, és összetörjük. A puha vajat a tojássárgájával habosra keverjük, és a reszelt sajttal együtt a burgonyához forgatjuk. Sózzuk és borsozzuk. A masszát lefedjük, és a hűtőbe tesszük, hogy kissé megdermedjen.
A burgonyás keverékből 16 db kis gombócot formázunk. A lisztet egy tálba tesszük, egy másikban felverjük a tojásokat, végül egy harmadik tányérba tesszük a zsemlemorzsát.
A sajtos krumpligombócokat a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában is megforgatjuk.
Felforrósítunk kb. 2 dl olajat, és aranyszínűre sütjük benne a gombócokat. Végül mindet papírtörlőre szedjük. Ketchuppal és tejföllel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.