Előkészítés: A burgonyát megmossuk, és héjában puhára főzzük (kb. 25 perc). A répát és a pórét megtisztítjuk, megmossuk, és karikákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, félbe vagy négybe vágjuk. A hagymát meghámozzuk, nyolc gerezdre vágjuk. A szalonnát apróra kockázzuk.
Elkészítés: Forró sós vízben 2-3 percig blansírozzuk a répát és a pórét. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A burgonyát leszűrjük, kissé hűlni hagyjuk, meghámozzuk, és kisebb darabokra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, ropogósra pirítjuk benne a szalonnát. Kiszedjük, félretesszük. A burgonyát és a zöldségeket, kisebb adagokban, egymás után megpirítjuk. Végül minden zöldséget a szalonnával együtt a serpenyőbe tesszük, sóval, borssal fűszerezzük, rászórjuk a sajtot, lefedjük, és lassú tűzön addig sütjük, amíg a sajt megolvad. Snidlinggel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.