A hozzávalókat egy keverőtálba tesszük, és egynemű tésztát gyúrunk
Apró golyókat formázunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Megjegyzés
Ha villámgyors, sós nassolni valóra vágyunk, akkor ez a recept igen jól fog jönni. Pár hozzávaló, egy gyors gyúrás, formázás és már mehet is a sütőbe. Nem kell pihentetni, nyújtani, szaggatni a tésztát, csak egyszerűen formázzunk belőle ízlés szerinti golyókat.
Kiváló vendégváró falatok, kínálatunk mellé mártogatós krémeket, vagy fogyaszthatjuk önmagában is. Tökéletes dísze lehet hidegtálaknak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.