Egy edénybe öntjük az olajat. A rizst kicsit megpirítjuk rajta, majd megsózzuk, és kétszeres mennyiségű vízben megpároljuk. Levesszük a tűzről, és 10 percre lefedjük. A megfőtt rizst ezután egy tálba szedjük, és langyosra hűtjük.
3 edényben elkőkészítjük a panírozás kellékeit: a lisztet, a felvert tojást és a zsemlemorzsát.
A rizsből akkora adagot szedünk ki, mint egy kisebb mandarin. A közepébe nyomunk egy golyó sajtot, majd golyóvá gyúrjuk, és bepanírozzuk a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Elkészítjük az összes golyót, majd nem túl forró olajban 5 perc alatt kisütjük mindet.
Az eredmény kívül roppanós, belül meleg és puha - és egyáltalán nem olajos golyóbis -, amiben a sajt tökéletesen utat talált a rizsszemek között, és kellemesen ízesíti azt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.