A gombóc hozzávalóit egy konyhai robotgépp segítségével csomómentesre és egyneművé keverjük, majd 45 percre a mélyhűtőbe tesszük.
A hűtőből kivéve egy fagylaltoskanállal gombócokat szaggatunk belőle, amelyeket egy sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatunk, és még 2 órára a fagyasztóba tesszük.
Egy aprítógéppel morzsává törjük a reggelizőpelyhet. Egy tálba öntük alisztet , egy másikba az elhabart tojásokat, és liszt-tojás-pehelymorzsa-tojás-pehelymorzsa sorrendben bepanírozzuk a golyókat.
A bundázott falatkákat sütőpapíros tepsibe pakoljuk, és 15 percre a a mélyhűtőbe tesszük, majd bő, nem túl forró olajban aranybarnára sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.