Egy fedeles serpenyőbe öntjük a vizet, az olívaolajat, a liszet az élesztőt, a cukrot és a sót, majd egynemű tésztát, összekeverjük. Az így kapott masszát egyenletesen eloszlatjuk a serpenyőnk alján.
A tésztát megkenjük a pizzaszósszal, rárakjuk a szalámikarikákat, és megszórjuk a reszelt sajttal.
A sepenyőre rátesszük a fedőt, és a hőnyílást egy textilalátéttel letakarva, közepes lángon sütni kezdjük a pizzát. 10 perc múlva levesszük az alátétet, és további 5 percig sütjük a pizzát.
A kész pizzát egy fadeszkára tesszük, pár pecig húlni hagyjuk, majd felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.