A megtisztított babot roppanósra főzzük forrásban lévő, sós vízben. Félreteszünk 0,5 dl főzővizet, majd leszűrjük és lecsepegtetjük a babot.
A megtisztított húst megsózzuk és megborsozzuk, majd meg mindkét oldalát megsütjük a felforrósított olajon. A visszamaradt olajban átforgatjuk a félbevágott paradicsomokat és a babot, majd hozzáadjuk a félretett főzőlevet, és felforraljuk.
Levesszük a tűzről, rámorzsoljuk a kecskesajtot, és rátépkedjük a bazsalikom leveleit. Meglocsoljuk az olívaolajjal, és a hús mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.