A húst újjnyi szeletekre vágjuk, és a szeletek mindkét oldalát megsózzuk, megborsozzuk, valamint megszórjuk római köménnyel.
Zsírozott tepsiben, kevés vizet aláöntve pirosra sütjük. Közben a megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, majd áttörjük, és kisebb kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a vajat és a forró tejet, majd habverővel simára és habosra keverjük.
A hagymákat felkarikázzuk, megszórjuk a liszttel, és összeforgatjuk, hogy mindenhol befedje. Ezután bő, forró olajban arany színűre sütjük őket. A sült húsra halmozva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.