Előbb a köretet készítjük el. A kelbimbókat nem túl forró, sós vízben kb. 10-15 perc alatt puhára főzzük, vigyázva arra, hogy szét ne essenek. A vajat felhevítjük, belekeverjük a finomra vágott kaprot. Szűrőkanállal kiemeljük a kelbimbókat, lecsepegtetjük és beleforgatjuk a kapros vajba. Sóval, őrölt köménnyel ízesítjük, melegen tartjuk.
A gombás sertéstarja elkészítéséhez a húsokat leöblítjük, szárazra töröljük, kiklopfoljuk. A megtisztított vöröshagymát apróra vágjuk, a gombát tisztítás után vékonyra felszeleteljük. Sózzuk, borsozzuk a húsokat, lisztbe forgatjuk és kevés zsíron mindkét oldalukat pirosra sütjük. Kevés zsíron megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát, sót, vágott petrezselyemzöldet, valamint az elősütött húsokat. Kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.
Végül a húsokat kiemeljük a léből, tálra rendezzük. A tejföllel, kevés liszttel, sóval, borssal habarást készítünk, és a visszamaradt gombás levet besűrítjük vele, majd a húsokra öntjük. A melegen tartott kelbimbóval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.