A fokhagymákat összezúzzuk és a tejbe tesszük. A sertésszeleteket kissé kiklopfoljuk (nem túl vékonyra), majd a fokhagymás tejbe áztatjuk legalább egy éjszakára.
Másnap a húst lecsöpögtetjük, megborsozzuk. A lisztet összekeverjük a petrezselyemmel, a korianderrel, a mustármaggal, a rozmaringgal és a sóval.
A húsokat a fűszeres lisztbe forgatjuk, és nem túl bő olajban, grill serpenyőben szép pirosra sütjük őket.
A hagymát felkarikázzuk, és kicsit átmozgatjuk, hogy szétessenek a karikák, majd ezeket is a fűszeres lisztbe forgatjuk, és kisütjük az olajban. Papírtörlőre szedjük, majd a hús mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.