A bacont felcsíkozzuk, majd serpenyőben ropogósra sütjük. Beleszórjuk a reszelt sajtot, hozzáadjuk a tejszínt, majd, gőz fölött, folyamatosan kevergetve sűrű krémmé főzzük.
Kivajazunk 4 felfújtformát.
Szétválasztjuk a tojásokat, lehúzzuk a sajtos krémet a tűzről, és hozzákeverjük a sárgájákat. Kemény habot verünk a fehérjéből, és a masszába forgatjuk.
A masszát formákba adagoljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük. Azonnal tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.