A sütőt előmelegítjük 175 fokra. Egy 20 cm-es kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral, és a külsejét szorosan körbetekerjük 2-3 réteg alufóliával. A sütőpapírt és a forma belső oldalát megkenjük vajjal.
A tojásokat szétválasztjuk. A darabokra tördelt csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk, nagy tálba öntjük, és hozzákeverjük a szoba-hőmérsékletű krémsajtot. Rövid ideig hűlni hagyjuk, majd beledolgozzuk a tojássárgájákat.
Egy másik tálban keményre felverjük a tojásfehérjéket. A habot kis adagokban a csokis-krémsajtos masszába forgatjuk.
A megtöltött tortaformát mély tepsi közepére állítjuk, és annyi meleg vizet öntünk alá, hogy a forma közepéig érjen. A szuflét az előmelegített sütőben gőzöljük-sütjük 40-45 percig, amíg megszilárdul. Ezután a kikapcsolt sütőben hagyjuk további 15 percig, hogy ne essen össze. Végül a formából rácsra tesszük, és hűlni hagyjuk legalább 4 órát, de inkább egy éjszakát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.