A mazsolát beáztatjuk a rumba. Összekeverjük a tejet és a habtejszínt, majd felfőzzük vaníliarúd kikapart belsejével együtt. Krémesre dolgozzuk a tojást a porcukorral, és folyamatos kevergetés mellett a vaníliás tejszínhez öntjük. Miután kihűlt, lefedve a hűtőszekrényben pihentetjük.
Vékony szeletekre vágjuk a kalácsot, és mindkét oldalukat megkenjük a vajjal. A szeleteket ferdén 4 kisebb vagy egy nagy felfújtformába tesszük úgy, hogy részben fedjék egymást. A rumos mazsolával megszórjuk, és a vaníliaöntetet rámerjük. Kb. 5 percig hagyjuk állni.
A formákat mély tepsibe helyezzük, majd annyi forró vizet öntünk bele, hogy 1 cm magasan álljanak benne. A tepsit 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 20-25 percig gőzöljük a felfújtat. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.