4 db kisebb tűzálló tálkát kivajazunk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájákat habosra keverjük a cukorral, majd hozzászitáljuk a lisztet és a sót.
A tejet felforrósítjuk, majd folyamatosan kevergetve a lisztes keverékhez csorgatjuk. Ezután lábosba öntjük, és kis lángon az egészet átforrósítjuk. Kevergetve sűrűre főzzük. Félretesszük, hagyjuk kihűlni, majd hozzádolgozzuk a citrom lereszelt héját és kifacsart levét.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatos mozdulatokkal a citromos keverékhez forgatjuk. A masszát az előkészített tűzálló tálkákba kanalazzuk, és 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk 17-20 percre. Forrón, kevés porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.