A tejet felforraljuk, majd hozzákeverjük az átöblített rizst, és puhára főzzük. Azután lehúzzuk a tűzről, és lefedve hagyjuk kihűlni.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat felhabosítjuk a kétféle cukorral, és a rizsbe forgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjével együtt.
A meghámozott almákat durvára reszeljük, összeforgatjuk egy kevés őrölt fahéjjal, és a felforrósított vajon puhára pároljuk.
A rizses massza 1/3-át egy kivajazott, kevés búzadarával meghintett tűzálló tálba simítjuk, és elosztjuk rajta az almás keverék felét. Ugyanígy készítünk még egy réteget, végül rásimítjuk a maradék rizses masszát. A felfújtat a 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.