Megtisztítjuk répát, majd sós vízben puhára főzzük. Ha kihűlt, akkor apró darabokra szeleteljük. A ricottát (vagy túrót) simára keverjük a tejszínnel és a tojássárgájákkal.
sajtot lereszeljük, és hozzáadjuk a masszához. Beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, végül a répát is belekeverjük.
A kivajazott felfújtformákat megtöltjük a masszával a tál a 3/4-éig. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük, majd melegen találjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.