A lisztet, a tojásokat, a vizet, a tejet és a sót habverővel csomómentesre keverjük. Ezután minimum egy óráig hűtőben letakarva pihentetjük.
A sonkát csíkokra vágjuk, majd egy turmixgépben aprítjuk. Az aprított sonkára kanalazzuk a tejfölt, majd izlés szerint hozzáadjuk a pirospaprikát, a fűszersót, a borsot, majd krémesre keverjük a géppel. A kész krémbe végül beletesszük a kukoricát és ízlés szerint az újhagymát.
Kisütjük a palacsintákat egy forró serpenyőben, majd megtöltjük őket az elkészült sonkakrémmel. Tejföllel, friss őrölt pirospaprikával, és újhagymával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.