Elkészítés: 1,5 dl vízben a leveskockát felforraljuk, még melegen hozzákeverjük a zselatint. A felaprított lilahagymát, uborkát, az apróra vágott főtt sárgarépát, a zöldborsót és 2 db kockára vágott főtt tojást beleforgatunk, pár szelet felcsíkozott sonkát is adunk hozzá. Belekeverjük a majonézt és a tejfölt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Egy kerek tálat kibélelünk sonkával, beleöntjük a majonézes keverék felét, a megmaradt tojást kettévágjuk, elosztjuk a tetején, erre ráöntjük a megmaradt keveréket. A tetejére sonkaszeleteket rakunk, hűtőbe tesszük, 4-5 óra után a formából kifordítjuk.
A tetejére a főtt tojásoknak a tetejét levágjuk, kivesszük a sárgáját. Összedolgozzuk a tejföllel és a mustárral, majd megtöltjük a tojásokat.
A paradicsomból vékony karikákat szeletelünk, erre ráültetjük a töltött tojást. Vékony paradicsomszeleteket kettévágunk, ezekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.