A megmosott, szárazra törölt burgonyát alufóliába burkoljuk és előmelegített sütőben, közepes fokozaton fél óráig sütjük. Közben a sonkát apró kockára vágjuk, a petrezselymet finomra vágjuk. A sütési idő letelte után a burgonya tetejéről az alufóliát eltávolítjuk. A krumplit kereszt alakban bevágjuk, a héját kihajtjuk és a krumpli belsejét kivájjuk, úgy, hogy 1-5 cm-es fala maradjon. A kivájt részt hagyjuk kihűlni, majd a sonkával, a puha vajjal, reszelt hagymával és a tojássárgájával jól kikeverjük. Az így kapott masszát a burgonyák üregébe töltjük, a tetejét reszelt füstölt sajttal hintjük meg, és vajdarabkákat morzsolunk rá. Addig sütjük, amíg a sajt ráolvad, és szép piros nem lesz. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.