A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, besózzuk, majd egy tepsibe helyezzük őket egymás mellé. A mustárt ízlés szerint kikeverjük a kétféle borssal, majd egyenletesen bekenjük vele a tepsibe rakott csirkeszárnyak tetejét.
A vajat a szárnyak közé morzsoljuk vagy kisebb darabokra vágjuk, és úgy rendezzük el a tepsiben. Ezután az egészet leöntjük a sörrel.
Fóliával letakarjuk az egészet, majd előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 40-45 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük a szárnyakat. Krumplipürével tálaljuk, majonézes vagy paradicsomos szósz illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.