A zsemlét beáztatjuk a langyos tejbe. Az újhagymát meghámozzuk, felapríjuk és 3 ek felforrósított olajon megpirítjuk.
A húst egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az olajos hagymát. Összedolgozzuk a kinyomkodott zsemlével, sózzuk, borsozzuk. Gombócokat formázunk belőle, amiket megpirítunk a maradék olajon.
Egy tűzálló tálba rendezzük mindet, majd meglocsoljuk a reszelt sajt és a tejföl keverékével. Végül 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Közben a tésztát a csomagoláson megadott ajánlás szerint forrásban lévő sós vízben kifőzzük és leszűrjük. A tejszínt felforraljuk a meghámozott, összezúzott fokhagymával. Hozzáadjuk a spenótot és a tésztát, megsózzuk és a húsgombócokhoz kínáljuk. Kapribogyóval megszórva, lime-gerezdekkel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.