A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük, a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. Ezután leszűrjük, lecsepegtetjük, és melegen tartjuk.
Közben meghámozzuk és összezúzzuk a fokhagymát. A bacont felaprítjuk. Felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk rajta a fokhagymát. Hozzáadjuk a bacont, kissé megpirítjuk. Felöntjük az egészet a tejszínnel, és felforraljuk.
Lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a tojássárgáját, elkeverjük, végül összeforgatjuk a mártást a főtt tésztával. Frissen reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.