A tésztát fogkeményre főzzük forrásban lévő, sós vízben a csomagoláson megadott utasítás szerint. Leszűrjük és melegen tartjuk. A megtisztított spárgát feldaraboljuk, és forrásban lévő, sós vízben roppanósra főzzük. 1 dl főzőlevet félreteszünk, a zöldséget leszűrjük.
A raguhoz 1 percig pirítjuk a finomra vágott hagymát a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott csirkemellet, és további 2 percig pirítjuk együtt. Hozzáadjuk a főtt spárgát és a pestót, majd sózzuk és borsozzuk.
A félretett főzőlevet 1/2 percig forraljuk, hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott epret, és 10 másodpercig főzzük. Ezt is a raguhoz adjuk, majd a tésztával összeforgatjuk. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.