A csirkemellet vékonyabb szeletekre vágjuk, mgsózzuk, -borsozzuk és barna rizslisztbe forgatjuk. Kevés zsiradékon néhány perc alatt elősütjük őket, majd félretesszük.
A tojásokat megfőzzük, kihűtjük, majd megpucoljuk és nagyobb kockákra vágjuk.
A hagymát apróra vágjuk, megsózzuk, -borsozzuk, és kevés zsiradékon fedő alatt megpároljuk. Egy evőkanál barna rizsliszttel meghintjük, felöntjük a laktózmentes tejszínnel, és hozzákeverjük a tojást. Fedő alatt pihentetjük.
A spárgát megpucoljuk és sós, citromos, nádcukros vízben félpuhára főzzük. Egy hőálló tálat kikenünk zsiradékkal, belefektetjük az elősütött csirkemelleket, elhelyezzük rajta a főtt spárgákat, és az egészet betakarjuk a hagymás-tejszínes tojással. 185 fokos sütőben 15-20 percig sütjük.
A megtisztított burgonyákat és édesburgonyákat vékonyra gyaluljuk vagy egy spirálvágóval felszeleteljük, és forró zsiradékban ropogósra sütjük. A csirke mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.