A spenótot megmossuk, és sós vízben rövid idő alatt megfőzzük, majd lecsepegtetjük. Egy serpenyőben megolvasztunk egy diónyi vajat, ráhintjük a lisztet, majd állandó kevergetés mellett hozzáadjuk a tejet is. Hozzáadjuk a spenótot, megsózzuk, megborsozzuk, és lassú tűzön addig főzzük, amíg a szósz sűrűsödni kezd.
A palacsintákat a spenótos szósszal rétegesen egy kivajazott tűzálló tálba tesszük, és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Sütőben ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.