A lisztet a szódabikarbónával elkeverjük, a margarinnal eldörzsöljük, beletesszük a porcukrot, a tojást és a kakaót, majd egynemű tésztává gyúrjuk. Öt egyenlő részre vágjuk, és a darabokból gombócot formálunk.
A gombócokat vékonyra nyújtjuk, és sütőpapírral borított sütőlemezre vagy egy tepsi hátoldalára borítjuk, majd 175 fokra előmelegített sütőben, kb. 10-12perc alatt készre sütjük a lapokat. Mindegyiket meglocsoljuk rummal - így finomabb és puhább lesz.
A krémhez a tejből, a tojások sárgájából, a lisztből és a vaníliás pudingporból sűrű krémet főzünk, majd hagyjuk kihűlni.
Egy másik tálban a margarint a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a langyosra hűlt vaníliakrémhez, és simára keverjük.
A kihűlt tésztalapokat betöltjük a krémmel. A tortabevonót elkészítjük a csomagoláson található utasítás szerint, és megkenjük vele a legfölső lapot.
Egy pár órára hűvös helyre tesszük, majd forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.